Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Το εντυπωσιακό ποσοστό του ΚΙΝΑΛ με τον Παπανδρέου αρχηγό – Απο ποια κόμματα θα κόψει – Πόσο θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ

  Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο ΓΑΠ είναι ίσως ο πλέον αδικημένος Έλληνας πολιτικός. Κατηγορήθηκε από τους αντιπάλους του για τα μνημόνια, χλευάστηκε από τον κόσμο, όμως ουδείς κατάφερε να κάνει κάτι διαφορετικό από τον ίδιο.

  Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο “Δημοσκόπος” στο instanews.gr:

  Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ακόμα εδώ και αυτό φαίνεται και από τα πρώτα δημοσκοπικά αποτελέσματα που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ως «Δημοσκόπος» δεν γίνεται να αφήσω τέτοια είδηση να περάσει τα ψιλά γι’ αυτό και σας μεταφέρω τα νέα.

  Η εκτίμηση έμπειρων δημοσκόπων μιλάει για ανατροπή σκηνικού αν ο Γιώργος Παπανδρέου επιστρέψει. Τονίζουν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο τα δυο κόμματα που θα έχουν τις μεγαλύτερες ζημιές θα είναι ο Σύριζα και το ΜΕΡΑ25. Εκτιμούν ότι το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη θα εξαϋλωθεί δημοσκοπικά ενώ και ο Σύριζα θα δει με το καλημέρα ένα ποσοστό της τάξης του 5% να αλλάζει…χέρια.

  Για να μιλήσουμε και με νούμερα η εκτίμηση τους είναι ότι με Γιώργο Παπανδρέου στο τιμόνι το ΚΙΝΑΛ γίνεται αυτομάτως διψήφιο και μάλιστα με δυναμική για 15%. Σημειώνουν επίσης ότι με κανέναν άλλον υποψήφιο το ΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δουν τέτοια νούμερα (τουλάχιστον στην αρχή), ενώ τονίζουν ότι ζημιά θα έχει και η Νέα Δημοκρατία η οποία θα δει ένα σημαντικό κομμάτι του μεσαίου χώρου που ασφυκτιά στους κόλπους της να πηγαίνει στο ΚΙΝΑΛ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ