Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τι προβληματίζει τα κυβερνητικά στελέχη

  Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος θεωρούν ιδανική ημερομηνία την 9η Απριλίου, καθώς πρόκειται για την Κυριακή των Βαΐων και άρα αρκετοί πολίτες ενδέχεται να θελήσουν να συνδυάσουν την άσκηση του εκλογικού τους καθήκοντος με την παραμονή τους στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για το Πάσχα.

  Πηγές αναφέρουν ότι στους συνεργάτες του πρωθυπουργού υπάρχει η σκέψη ότι οι εκλογές την Κυριακή των Βαΐων σε μια τόσο σημαντική μέρα της Ορθοδοξίας μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

  Στην ΝΔ, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εμφανίζεται να κλείνουν όλες τις τρύπες στα ψηφοδέλτια ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου οι συνεργάτες του πρωθυπουργού εμφανίζονται να συγκροτούν το χρονοδιάγραμμα των παροχών αλλά και των έκτακτων μέτρων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση. Τον Φεβρουάριο άλλωστε. θα αρχίσει η υλοποίηση του Market Pass ενώ, με απόφαση του πρωθυπουργού επισπεύδεται κατά έναν μήνα, από τον Μάϊο στον Απρίλιο, η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού. Την ίδια ώρα, το οικονομικό επιτελείο αναζητεί νέα μέτρα στήριξης, τα οποία θα είναι – αν είναι – σε θέση να εξαγγείλει μετά τις 7 Μαρτίου, οπότε και αναμένονται τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία της οικονομίας.

  Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έκρυβαν πάντως την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι το ΚΚΕ είπε ένα καθαρό όχι στον ΣΥΡΙΖΑ για τα σενάριο της προοδευτικής διακυβέρνησης ενώ προβληματισμό δημιουργεί η στάση του Κυριάκου Βελόπουλου στο κάλεσμα του Μάκη Βορίδη για συνεργασία των δύο κομμάτων στην περίπτωση που η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία..

  «Δεν θα μας συγχωρούσε ποτέ η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός μια επιλογή συμμετοχής ή ανοχής σε μια τέτοια «προοδευτική» κυβέρνηση μούφα» είπε ο Γεν. Γραμματέας του ΚΚΕ μέσω της εφημερίδας «Τα Νέα».

  «Όχι» σε μετεκλογικές συνεργασίες δηλώνει και ο Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνοντας ότι: «Ξεκαθαρίζουμε για πολλοστή φορά ότι η Ελληνική Λύση δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με αυτούς που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό» η τοποθέτηση του κόμματος του κ. Βελόπουλου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ