Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Τι έχει να πει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την άποψη Μητσοτάκη που αχρηστεύει τις ΜΕΘ;

  Να πάρουν θέση σε σχέση με την «άριστη» άποψη του κ. Μητσοτάκη, ότι είναι περίπου το ίδιο για έναν ασθενή με κορωνοϊό να βρίσκεται διασωληνωμένος είτε εντός είτε εκτός ΜΕΘ ζητεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από τον υπουργό και την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, η οποία είναι και γιατρός, καθώς επίσης και από τους επιστήμονες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, την ΟΕΝΓΕ, την ΠΟΕΔΗΝ, την ΕΙΝΑΠ και τους ιατρικούς συλλόγους.

  Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Κ. Μητσοτάκης χωρίς στοιχεία αλλά «με ενδείξεις» απάντησε στα πυρά του Αλέξη Τσίπρα που ζήτησε στοιχεία τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από τους αρμόδιους υπουργούς για τους σχεδόν 150 ανθρώπους που βρίσκονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε ενδείξεις ότι έχουν μεγαλύτερη θνησιμότητα στους ασθενείς αυτούς σε σχέση με εκείνους που είναι σε ΜΕΘ; Δεν έχω τέτοια ένδειξη»

  «Με 100 νεκρούς την ημέρα από κορωνοϊό και τη χώρα μας εδώ και τρεις μήνες να κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στις ανθρώπινες απώλειες ανά εκατομμύριο πληθυσμού σε όλη τη Δυτική Ευρώπη, ο κ. Μητσοτάκης είπε χθες από το βήμα της Βουλής για τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, ότι δεν έχουμε ενδείξεις ότι υπάρχει μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς σε σχέση με αυτούς που βρίσκονται σε κανονικές ΜΕΘ», σχολιάζει το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Αξίζει παράλληλα, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έρευνα Ελλήνων επιστημόνων που διήρκησε από τον Απρίλιο του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2018 και αφορά σε 151 ασθενείς, όταν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ΜΕΘ, η θνητότητα για ασθενείς που διασωληνώνονται σε απλούς θαλάμους είναι σχεδόν στο 99%.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ