Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Τα εγκληματικά κυβερνητικά λάθη και η κατάρρευση στο εμβολιαστικό πρόγραμμα φέρνουν νέα μέτρα

  Νέα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό ανακοινώνει όπως όλα δείχνουν, αύριο Τρίτη η κυβέρνηση τη στιγμή που παρατηρείται έκρηξη κρουσμάτων καθώς και αύξηση διασωληνώσεων και θανάτων.

  Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που για μια ακόμα φορά διαχειρίστηκε λάθος και το τέταρτο κύμα της πανδημίας που είναι συνώνυμη με τη μετάλλαξη Δέλτα, προσανατολίζεται τώρα σε νέα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας αλλά και στην υποχρεωτική επαναφορά της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους.

  Έτσι τη στιγμή που το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει καταρρεύσει και τη στιγμή που οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων έως και κατά 8.000 με το άνοιγμα των σχολείων και την επιστροφή στις δραστηριότητες των πολιτών, η κυβέρνηση επιλέγει αποκλεισμό δραστηριοτήτων για τους ανεμβολίαστους.

  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί ότι όλοι οι κλειστοί χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας θα λειτουργών ως αμιγείς μόνο για πλήρως εμβολιασμένους και θα αποκλειστούν οι ανεμβολίαστοι.

  Ερώτημα παραμένει εάν θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα και για το λιανικό εμπόριο θα μειωθεί ο αριθμός των πελατών που θα μπαίνουν στα εμπορικά καταστήματα.

  Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Μ. Σαββίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι ο εμπορικός κόσμος δεν προτείνει υγειονομικά μέτρα αλλά τηρεί όποιο πρωτόκολλο τους έχει ζητηθεί.

  Και σχολίασε ότι εάν τεθούν επιπλέον μέτρα για το λιανεμπόριο θα πρέπει η κυβέρνηση να στηρίξει οικονομικά τις επιχειρήσεις.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ