Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σόκαραν τον Μητσοτάκη τα στοιχεία που πήρε στα χέρια του και δείχνουν κατάρρευση της κυβέρνησής του

  Τα στοιχεία που επεξεργάζονται το τελευταίο διάστημα οι επιτελείς του «συστήματος Μητσοτάκη»- αλλά και ξένοι ειδικοί, που χρησιμοποιεί- δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ότι η κυβέρνηση έχει μπει σε καθοδική πορεία χωρίς επιστροφή.

   Ήδη αναζητούν κατάλληλη -και όσο το δυνατόν συντομότερη -ημερομηνία για πρόωρες εκλογές,- προτού επιδεινωθεί η κατάσταση.

  Σε κάθε περίπτωση οι κάλπες πρέπει να στηθούν πριν από δυο κρίσιμα χρονικά σημεία:

  Πρώτο,  προτού καταθέσει η κυβέρνηση τον επόμενο προϋπολογισμό, που θα «δαγκώνει».

  Δεύτερο, πριν αρχίσει η, αναμενόμενη και από την πλευρά της Άγκυρας, επιχείρηση χαμηλών τόνων για να διευκολυνθεί η- επιδιωκόμενη από πολλές πλευρές- συμφωνία Μητσοτάκη -Ερντογάν για το Αιγαίο.

  Καθώς ο Πρωθυπουργός έχει αίσθηση ότι δεν αντέχει ούτε τον «φορομπηχτικό» προϋπολογισμό που είναι υποχρεωμένος να καταθέσει, ούτε τις αντιδράσεις από το είδος της συμφωνίας στα ελληνοτουρκικά που φέρεται να έχει αποδεχθεί, άρχισε την ακήρυκτη εκστρατεία του για τις εκλογές.

   Όλες οι κινήσεις του και οι κυβερνητικές αποφάσεις εντάσσονται  πλέον σε αυτό το πλαίσιο.

  (Απόσπασμα από άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου στο anoixtoparathyro.gr)

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ