Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  ΣΥΡΙΖΑ: Οι καλλιτέχνες που θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές

  Έντονο καλλιτεχνικό στοιχείο θα έχουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να δέχεται εισηγήσεις τελευταία.

  Όπως έγραψε το topontiki.gr στην Ανατολική Αττική θα είναι υποψήφιος ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ είναι πάρα πολύ κοντά ιδεολογικά με το κόμμα.

  Ένα ακόμα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και ακούγεται ότι μπορεί να δώσει τη μάχη του σταυρού είναι η Μαριάνα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός ακούγεται και για το Επικρατείας πάντως.

  Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα βλέπουν με καλό μάτι και την Κλέλια Ρένεση. Όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν για υποψηφιότητα του Σταμάτη Κραουνάκη, ο γνωστός μουσικός λέει ότι δεν του έχει γίνει κάποια κρούση.

  Στην Ανατολική Αττική θα είναι υποψήφιος εκ νέου ο ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος. Στον Νότιο Τομέα θα δώσει ξανά τη μάχη του σταυρού και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ