Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021

Intracom Defense: Επίσκεψη του Ακολούθου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας

Ο Ακόλουθος Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα, Αντισμήναρχος κ. Rashed Alaboudi, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί. Ο Ακόλουθος...
More

  Latest Posts

  Συνωστισμός στην είσοδο της Κουμουνδούρου: Στελέχη εγκαταλείπουν μαζικά το ΚΙΝΑΛ και πηγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

  Η κίνηση της Χαριλάου Τρικούπη να συµπράξει µε την κυβέρνηση προκειµένου να στελεχωθεί το ΑΣΕΠ µε κοµµατικά στελέχη και µετακλητούς από Ν.∆. και ΚΙΝΑΛ, έφερε το τέλος του µορατόριουµ που υπήρχε ανάµεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝ.ΑΛ.

  Όπως γράφει χαρακτηρικά η Ελένη Καλογεροπούλου στο parapolitika.gr η ιστορία µε το ΑΣΕΠ άλλαξε εντελώς τα πράγµατα, αφού για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό ο Αλέξης Τσίπρας, µιλώντας στην Κοινοβουλευτική Οµάδα του κόµµατός του, επέκρινε το ΚΙΝ.ΑΛ. ως δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Παράλληλα, ήρθε η προσχώρηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σίµου Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που εκλαµβάνεται από πολλούς ως η απάντηση του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης στις κινήσεις της Χαριλάου Τρικούπη.

  Οπως λένε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στελέχη της Κουµουνδούρου, το τέλος του µορατόριουµ µε το ΚΙΝ.ΑΛ. θα φέρει την αρχή µιας άλλης εποχής, µε εντάσεις ανάµεσα στα δύο κόµµατα, αλλά και προσχωρήσεις στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ. στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι στην εξώπορτα της Κουµουνδούρου υπάρχουν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θέλουν να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά µέχρι τώρα η πόρτα δεν άνοιγε, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε να διαταράξει τις σχέσεις του µε τη Χαριλάου Τρικούπη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ