Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Συνεχίζει τις ανοησίες ο εθνικά επικίνδυνος Μητσοτάκης: Θέλει να στείλει μαχητικά αεροσκάφη στην Ουκρανία

  Ανοιχτό άφησε ο Γιάννης Οικονόμου να στείλει η Ελλάδα μαχητικά αεροσκάφη και πιλότους για την ενίσχυση της άμυνας της Ουκρανίας απέναντι στη ρωσική εισβολή.

  Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για τη συνεδρίαση σήμερα των υπουργών Άμυνας της ΕΕ και την πληροφορία ότι θα ζητηθεί από όλα τα κράτη μέλη να μετασταθμεύσουν μαχητικά και πιλότοι στην Πολωνία προς ενίσχυση της ουκρανικής άμυνας.

  «Η χώρα μας πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους εταίρους και τους συμμάχους της στην αντιμετώπιση της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Θα περιμένουμε τη συνεδρίαση και αντίστοιχα θα τοποθετηθούμε» απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ