Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Συνεχίζει να προκαλεί ο Άδωνις:«Αν επιδοτήσουμε τα rapid test θα χρεοκοπήσει η χώρα και θα έχουμε νέα μνημόνια»

  Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεδίπλωσε μια, τουλάχιστον, περίεργη δικαιολογία για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ζητά να κάνουν rapid test ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι από την τσέπη τους και δίνει δωρεάν μόνο self test, τα οποία επιστήμονες θεωρούν αναξιόπιστα.

  Μιλώντας στο Mega και απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχθηκε για το κόστος των rapid test και για το γεγονός ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τα δίνει δωρεάν αλλά ούτε καν τα επιδοτεί, άφησε ενεούς τους τηλεθεατές λέγοντας ότι «εάν επιδοτήσουμε rapid test για όλο τον πληθυσμό θα χρεοκοπήσουμε τη χώρα, θα πάμε σε νέα μνημόνια. Αυτό θέλετε;».

  Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε νέα μέτρα σε δυο φάσεις και συγκεκριμένα μέτρα από τις 27 Δεκεμβρίου και νέο πακέτο από τις 3 Ιανουαρίου που θα αφορά στα εμπορικά καταστήματα και την εστίαση.

  Ο προσανατολισμός είναι, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης είναι να μειωθεί η κινητικότητα των πολιτών με τις πληροφορίες να αναφέρουν περιορισμό στο ωράριο των καταστημάτων τόσο των εμπορικών όσο και της εστίασης αλλά και στον αριθμό των πελατών που θα μπορούν να εισέρχονται.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ