Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS προχώρησε στην πώληση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ στη Ρουμανία

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US), μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD), υπέγραψε συμφωνία με την Enel Green Power Romania SRL. μέλος του Ομίλου Enel, για...
More

  Latest Posts

  Συνεχίζει να παρανομεί προκλητικά το ζεύγος των σκανδάλων: Αγνούν το νόμο και δεν δήλωσαν ξανά τη γαλλική εταιρεία ο Μητσοτάκης και η Μαρέβα του

  Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη επιμένουν να αγνοούν το νόμο και δεν συμπεριέλαβαν και στη δήλωση πόθεν έσχες του 2020 που αφορά στη φορολογική χρήση του 2019, τη γαλλική εταιρεία SCI Personal Ventures.

  Η επιμονή στην απόκρυψη έρχεται την ίδια ώρα που κορυφώνονται οι αντιδράσεις για την επιχείρηση κουκουλώματος προκειμένου να μην ελεγχθούν τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν για την επιχειρηματική δραστηριότητα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε την Τετάρτη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όλα τα νέα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί για την ιδιοκτησία της εταιρείας SCI Personal Ventures από την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη κατά την περίοδο 2016-2020, η οποία δεν έχει δηλωθεί όπως ο νόμος ορίζει στο πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, πράγμα που έπραξαν και στο πόθεν έσχες του 2020.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ