Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάνη για τη γενναία μάχη της Φώφης Γεννηματά

  Tο πάθος και το θάρρος που επέδειξε μέχρι το τέλος η Φώφη Γεννηματά αποκάλυψε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης.

  Μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ένα μέρος από τη γενναία μάχη που έδωσε απέναντι στον καρκίνο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

  «Τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου μαρτυρούσαν στενοί της άνθρωποι: Η Φώφη το έκρυβε το γεγονός. Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε την δραστηριότητά της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και έλαβε τις αποφάσεις της όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά».

  Συναισθηματικά φορτισμένος ο Γιώργος Λιάνης είπε επίσης ότι «περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα».

  Ο Γιώργος Λιάνης επισήμανε γλαφυρά τις ατυχείς συμπτώσεις που επεφύλασσε η ζωή στη Φώφη Γεννηματά. «Σύμπτωση ο καρκίνος του πατέρα, σύμπτωση ο καρκίνος της μητέρας, σύμπτωση ο καρκίνος της ίδιας αλλά και η μέρα που έφυγε που ήταν Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού. Ο Ελύτης λέει πως πρέπει να ντρέπονται ορισμένες συμπτώσεις. Αυτή η σειρά, η ακολουθία των συμπτώσεων πρέπει να ντρέπεται».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ