Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Στο Μαξίμου «τρέμουν» για νέα υπόθεση Πάτση – Η σύσκεψη με τον Greenberg και το πολιτικό κόστος

  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις προηγούμενες μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε μία κλειστή σύσκεψη στην οποία πήραν μέρος οι στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού και o Αμερικάνος σύμβουλός επικοινωνίας του Stan Greenberg.
  Στην σύσκεψη έγινε μία ανάλυση πολιτικού κόστους των τελευταίων αρνητικών που συνέβησαν στην κυβέρνηση.

  Πολιτικό κόστος από υπόθεση Πάτση και τον πρόσφατο πλειστηριασμό

  Σύμφωνα με το bankingnews.gr, αυτό που φέρεται να ειπώθηκε είναι ότι είχε μεγαλύτερη επίπτωση στο προφίλ της κυβέρνησης η υπόθεση Πάτση από τις υποκλοπές στον απλό κόσμο.
  Επίσης, ζημιά στο προφίλ της κυβέρνησης έκανε ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο σπίτι της δημοσιογράφου με τον πλειστηριασμό.
  Πλειστηριασμοί συμβαίνουν συνέχεια, ωστόσο το βίαιο σπάσιμο της πόρτας και ο τραυματισμός άλλαξε τις διαθέσεις της κοινής γνώμης.

  Οι πλειστηριασμοί και η Αττική οδός

  Άλλωστε, οι δημοσκοπήσεις μετά την υπόθεση υποκλοπών δεν άλλαξαν τις ισορροπίες, πήγαν πολλούς κεντρώους στο πεδίο των αναποφάσιστων.

  Την εικόνα του Πρωθυπουργού τραυμάτισαν τα θέματα Πάτση-πλειστηριασμών αφού οι πολίτες θεωρούν ότι με κυβέρνηση ΝΔ δεν υπάρχει πλέον προστασία πρώτης κατοικίας. Μάλιστα, στην σύσκεψη αναφέρθηκε ότι την εικόνα της κυβέρνησης τραυμάτισε παλαιότερα και το θέμα του κλεισίματος της Αττικής οδού λόγω χιονιά καθώς έδειξε ανεπάρκεια. Ενώ σταθερή είναι η φθορά της κυβέρνησης σχετικά με την ακρίβεια και την ακριβή ενέργεια.

  Νέα περίπτωση Πάτση;

  Το ζήτημα που απασχολεί τώρα την κυβέρνηση είναι ότι στο προσκήνιο βγαίνει και άλλη περίπτωση Πάτση.
  Σύμφωνα με τον τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη – ο οποίος είναι αναβαθμισμένος, σήκωσε την υπόθεση Πάτση και κατάφερε την διαγραφή του, ότι δεν κατάφεραν άλλοι μεγαλόσχημοι – κατονομάζει τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Παναγή Καππάτο ως αποκλειστικό δικηγόρο εισπρακτικής εταιρείας που ασχολείται με πλειστηριασμούς κατοικιών πολιτών.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ