Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Στο βάθος του καλοκαιριού οι εκλογές» – Ο Άδωνις αποκαλύπτει πότε θα γίνουν εκλογές

  Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ξεκαθάρισε ότι η κοινοβουλευτική θητεία της παρούσας κυβέρνησης λήγει τον Ιούλιο, άρα είναι τότε θεωρούν στην κυβέρνηση πως πρέπει να προκηρυχθούν οι εκλογές.

  Με λίγα λόγια παραδέχτηκε πως ο Κ.Μητσοτάκης μετά το έγκλημα των Τεμπών θα ακολουθήσει την τακτική οι εκλογές να γίνουν όσο γίνεται πιο μετά, στο βάθος του καλοκαιριού.

  Πάντως, προς το τέλος της εκπομπής, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδιπλώθηκε ξεκαθαρίζοντας ότι μίλησε θεσμικά, προκειμένου να θέσει τα συνταγματικά όρια της προσφυγής στις κάλπες.

  Η αλήθεια όμως είναι ότι ο υπουργός αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις του Μαξίμου καθώς ο Κ.Μητσοτάκης εκτός του ότι θέλει να αποφύγει όσο γίνεται την οργή του κόσμου αλλά και την ψήφο των νέων οι οποίοι τότε θα βρίσκονται σε εποχικές εργασίες, θέλει και να έχει εξασφαλίσει την διαδοχή της προέδρου και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η θητεία των οποίων λήγει τον Ιούνιο!

  Θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να έχει επιλέξει την ηγεσία της δικαιοσύνης πριν πάψει να είναι πρωθυπουργός, γιατί μετά τις εκλογές είναι πολύ πιθανό ότι θα έρθουν μέρες δύσκολες για τον ίδιο.

  Όλοι υποτίθεται ότι ψάχνουν την καταληκτική ημερομηνία για την διενέργεια των εκλογών αν και όλοι την γνωρίζουν. Είναι η 13η Αυγούστου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ