Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Στις 29 Νοεμβρίου το πρώτο debate των υποψηφίων ΚΙΝΑΛ – Γιατί δε θα συμμετάσχει ο Γιώργος Παπανδρέου

  Ορίστηκε το πρώτο debate μεταξύ των πέντε υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο θα λάβει χώρα στις 29 Νοεμβρίου.

  Όπως αποφασίστηκε στην σημερινή δεύτερη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων αλλά και της διοίκησης της ΕΡΤ, θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ1 στις 22:00 και θα έχει διάρκεια περίπου δυο ώρες.

  Θα συμμετάσχουν δια ζώσης και οι πέντε υποψήφιοι, Ν. Ανδρουλάκης, Α. Λοβέρδος, Π. Γερουλάνος, Χ. Καστανίδης και Π. Χρηστίδης.

  Οι δημοσιογράφοι που προτείνει το ραδιομέγαρο ειναι οι Γιώργος Κουβαράς, Παύλος Τσίμας και Τάσος Παππάς.

  Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλακη, εξέφρασε μια ένσταση προτείνοντας να υπάρξουν εκπρόσωποι και από τα 6 εθνικά κανάλια, στα πρότυπα του ‘17.

  Οι υποψήφιοι θα ειναι όρθιοι, θα μπορούν ο ένας να απευθύνει ερώτηση στον άλλον, ενώ στο τέλος κάθε θεματικής θα μπορεί να τοποθετείται.

  Όσον αφορά τις θεματικές, οι εκπρόσωποι θα τις συμφωνήσουν μεταξύ τους. Παντως, μέχρι στιγμής, υπάρχει κοινός τόπος όσον αφορά αυτό το ζήτημα.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι επικοινώνησε ο εκπρόσωπος του Παύλου Χρηστίδη, Νίκος Μπήλιος, με την εκπρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, Έφη Χαλάτση.

  Ωστόσο, η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού διαφωνεί μεταξύ άλλων, σε ζητήματα όπως τον χρόνο που θα έχει ο κάθε υποψήφιος διότι όπως λένε δεν αρκεί ώστε να αναπτυχθούν οι θέσεις των υποψηφίων. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει στο debate.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ