Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Στη «μάχη» των εκλογών μπαίνει η παράταξη των «καραμανλικών» με στόχο το 15% στις κάλπες (vid)

  Η επόμενη ημέρα της συγκλονιστικής ομιλίας του Κ.Καραμανλή εχθές  στο Μέγαρο Μουσικής βρίσκει την ομάδα των πρώην στελεχών της κυβέρνησής του (Ν.Νικολόπουλος – στην κεντρική φωτό με τον Αχ.Καραμανλή στην χθεσινή εκδήλωση, Π.Παναγιωτόπουλος, Σ.Τσιτουρίδης κ.α) έτοιμους να προχωρήσουν στη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα εκφράζει τις θέσεις του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Μιλτιάδη Έβερτ αλλά και του Κώστα Καραμανλή.

  Μαζί τους φαίνεται ότι θα συνππήξουν σε μια ευρύτερη «γαλάζια» πολιτική πλατφόρμα στελέχη των κυβερνήσεων Α.Σαμαρά, όπως ο Α.Ντινόπουλος, Θ.Σκορδάς κλπ.

  Η πολιτική προεργασία σε όλη την Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί με τον καταρτισμό δυνητικών ψηφοδελτίων καθώς η κεντρική εκλογική επιτροπή επεξεργάζεται τους πλέον κατάλληλους υποψήφιους βουλευτές για το σχήμα.

  Οι «Γαλάζιοι» θα ολοκληρώσουν εντός των επόμενων ημερών την ανάδειξη του επικεφαλής της όλης προσπάθειας, με απώτερη φιλοδοξία την απόσπαση ενός ποσοστού όχι απλώς για να εισέλθουν στην Βουλή αλλά για να αναδειχθούν μέχρι και τρίτο κόμμα από την στιγμή που αποσπάσουν την μεγάλη πλειοψηφία του 15% των ψηφοφόρων της ΝΔ το 2019, που την έχουν εγκαταλείψει απ΄ότι φαίνεται οριστικά.

  Σήμερα η κεντρική ιδρυτική επιτροπή της νέας πολιτική κίνησης συνεδριάζει σε ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να εγκριθούν, ονομασία, σήμα και κεντρικές πολιτικές γραμμές. 

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ