Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Στην «πρώτη γραμμή» στήριξης του Νίκου Παππά ο Αλέξης Τσίπρας

  Θα περίμενε κανείς ότι το πόρισμα της προανακριτικής για τον Νίκο Παππά θα σχολίαζε μόνο ο ίδιος ο πρώην υπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ με μία ανακοίνωσή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να «ανεβάσει» μία σκληρή ανάρτηση στο facebook, πυροδοτώντας έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

  Σύμφωνα με το matrix24.gr, είθισται οι πολιτικοί αρχηγοί να μένουν μακριά από υποθέσεις που μπορεί να επιφέρουν πολιτικό κόστος, ειδικά όταν αυτές έχουν είτε οσμή σκανδάλου, είτε εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν ακολούθησε αυτή την πάγια τακτική.

  Και αν δείχνει κάτι αυτό, αυτό είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας όχι απλώς έχει δώσει εντολή σε ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ να στηριχθεί μέχρι τέλους ο Νίκος Παππάς, αλλά δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα, καθιστώντας σαφές ότι αυτή η παραπομπή – παρωδία είναι μία μάχη σύσσωμου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ