Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σοκ στο Μαξίμου: Πτώση της ΝΔ και σε δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ (pics)

  Η φθορά της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται και σε δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, καθώς το κυβερνών κόμμα χάνει 1 μονάδα μέσα σε ένα μήνα. Πλέον η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, ανέρχεται στις 8 μονάδες. Την ίδια στιγμή μόλις το 7% χαρακτηρίζει επαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των καταναλωτών.

  Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 31% (από 32% ένα μήνα πριν), με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να είναι σταθερός στο 23%. Το Κίνημα Αλλαγής πέφτει στο 13,5% (από 14%) και ακολουθούν ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λϋση με 4% και το ΜεΡΑ25 με 2,5%.

  Δημοσκόπηση Pulse

  Πτώση δύο μονάδων καταγράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καταλληλότητα πρωθυπουργού (38% από 40%), με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι σταθερός στο 25%.

  Δημοσκόπηση Pulse

  Το 45% χαρακτηρίζει προς τη λάθος κατεύθυνση τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των καταναλωτών στις ανατιμήσεις, το 38% πιστεύει ότι είναι στη σωστή αλλά χρειάζονται και άλλα, ενώ μόλις το 7% εκτιμά ότι είναι προς τη σωστή και αρκετά.

  Δημοσκόπηση Pulse

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ