Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σοκαριστικές καταγγελίες Μπογδάνου για όσα ετοιμάζουν Μητσοτάκης και Ερντογάν στο Αιγαίο (vid)

  Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν ένα πρόσωπο προβεβλημένο από την τηλεόραση πρώτα απ΄ όλα λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Δημοσιογράφος που εργάστηκε για πολλά χρόνια στη τηλεόραση και το ραδιόφωνο αποφάσισε να εμπλακεί στην πολιτική.

  Εκλέχθηκε βουλευτής με τη ΝΔ, διαγράφτηκε πρόσφατα και από τότε εξαφανίστηκε!

  «Έπεσε γραμμή»; Δίνει τη δική του απάντηση στη συνέντευξη του στο militaire.gr στην οποία μιλά για πολλά.

  Πρώτα απ ΄ όλα για τα εθνικά θέματα και τα ελληνοτουρκικά.

  Αναφέρεται στη συνάντηση που θα έχει αύριο ο πρωθυπουργός με τον Τούρκο πρόεδρο ελπίζοντας ότι ο κ.Μητσοτάκης δε θα πάει σ ΄ αυτή τη συνάντηση «τόσο χαμογελαστός όσο πήγε στη πρώτη συνάντηση της Νέας Υόρκης».

  Ελπίζει ότι δεν ευσταθούν τα σενάρια που θέλουν κάποια κέντρα να οδηγούν τη χώρα σε μια συμφωνία που την ονομάζουν «Πρέσπες του Αιγαίου».

  Γνωστή η σύγκρουση του εντός κοινοβουλίου με την Αριστερά. Μία απ΄ αυτές τις «μονομαχίες» ήταν και η αφορμή για τη διαγραφή του από τη ΝΔ. Στη συνέντευξη του στο militaire.gr λέει ότι «υπάρχει πατριωτική Αριστερά».

  Με αφορμή αυτή τη τοποθέτηση εξηγεί τη στάση του έναντι της Αριστεράς.

  Διαχειρίζεται όπως πρέπει τα ελληνοτουρκικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Όπως λέει πίστευε ότι θα είχε συνέχεια η πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση στον Έβρο και στην κρίση με την Τουρκία το καλοκαίρι του 2020. Δεν υπήρξε αυτή η συνέχεια και αναφέρει ως παράδειγμα τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται να κάνει εξορύξεις.

  Ποια είναι η θέση του για τη στάση που τηρεί η κυβέρνηση στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας;

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗmilitaire.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ