Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκαρισμένος ο Αλέξης Τσίπρας από νέα δημοσκόπηση που τον δείχνει τρίτο – Άσχημα τα νέα και για Ανδρουλάκη

  Προβάδισμα οκτώ μονάδων καταγράφεται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα (στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο για τη θέση του πρωθυπουργού»), στο β’ μέρος της δημοσκόπησης της ALCO που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

  Αν και ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε δυο μονάδες σε σχέση με τον Οκτώβριο, παραμένει πίσω από τον «Κανένα», ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης καταγράφει ένα 8% στη συγκεκριμένη ερώτηση.

  Ωστόσο ενδεικτικό της συνολικής εικόνας της κοινωνίας είναι ότι σχεδόν ένας στους δύο πολίτες δηλώνει ότι το εισόδημα του «ίσα που αρκεί για να καλύψει τις υποχρεώσεις του», ενώ ένας στους τρεις λέει ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες – και μόνον το 17% απαντά ότι «ζει άνετα».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ