Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκάρουν οι απειλές Ερντογάν κατά της Ελλάδας: «Πλέον έχουμε και τον πύραυλο Typhoon -Κάποιοι παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον»

  Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης Cemil Bilsel, με αφορμή το πρόγραμμα «Blockchain Istanbul», φρόντισε να επαναλάβει για ακόμα μία φορά τις απειλές του προς πάσα κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς την Ελλάδα.

  Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Καθώς δίνουμε παράδειγμα στον κόσμο με το θάρρος και την αποφασιστικότητά μας καθώς και τη σκληρή δουλειά μας, παρουσιάζουμε επίσης τεχνολογικές καινοτομίες. Τώρα έχουμε και τον πύραυλο Typhoon. Αυτά είναι σημάδια για κάποιους και τα παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον. Τώρα προσπαθούμε να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο».

  Μάλιστα, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας «Hürriyet», στο δημοσίευμα για τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου στη συγκεκριμένη εκδήλωση επέλεξε να δώσει τον τίτλο «Μήνυμα τυφώνα του Ερντογάν προς την Ελλάδα».

  Όπως τόνισε ο Ερντογάν, η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας είναι τόσο η ατμομηχανή όσο και ο πιο χρησιμοποιούμενος τομέας τεχνολογίας της χώρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία έχει υλοποιήσει πάνω από 750 έργα με προϋπολογισμό 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από έναν συνολικό προϋπολογισμό 75 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

  «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας σύμπαν, αντί να προσπαθούμε να λάβουμε θέση στα εικονικά σύμπαντα που δημιουργούν άλλοι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ερντογάν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ