Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η κυβέρνηση θα είχε αποπέμψει τον Άδωνι

  Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στον Άδωνι Γεωργιάδη μετά την παραπομπή με δύο τελεσίδικα βουλεύματα σε δίκη, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, πρώην στελεχών του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ για δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

  «Το ελάχιστο που θα μπορούσε να συμβεί σε μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση αν αποκαλύπτονταν ότι η Δικαιοσύνη στέλνει οριστικά στο “σκαμνί” με βαρύτατα κακουργήματα διαφθοράς στενούς συνεργάτες υπουργού, θα ήταν η αποπομπή ή η παραίτηση του εμπλεκόμενου υπουργού. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη στο οποίο υπουργός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης» υπογραμμίζει.

  «Η ιστορία του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ένα άλλο τεράστιο σκάνδαλο της Δεξιάς όπου γαλάζια τρωκτικά έκαναν πάρτι με δημόσιο χρήμα το οποίο η ΝΔ βάφτισε και αυτό σκευωρία και φρόντισε μάλιστα να επιβραβεύσει μετεκλογικά τους πρωταγωνιστές του. Ενέταξε στα ψηφοδέλτια της τον κατηγορούμενο Σταμάτη Πουλή, η σύζυγός του επίσης κατηγορούμενη συνεχίζει να είναι συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη ενώ η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ διορίστηκε στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, την οποία εποπτεύει βέβαια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων» σημειώνει.

  «Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή για να απαλλαγεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η χώρα από την “σαπίλα” και την διαφθορά του καθεστώτος Μητσοτάκη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  Παύλος Πολάκης: Προσωπική δικαίωση οι διώξεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ

  Άλλη μια προσωπική δικαίωση χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης την παραπομπή με δύο τελεσίδικα βουλεύματα σε δίκη, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, πρώην στελεχών του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ για δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων.

  Μιλώντας στο Kontra TV και την Αναστασία Γιάμαλη, θύμισε ότι η υπόθεση που αφορά ζημία 1,6 εκατ. ευρώ για το ελληνικό δημόσιο αναδείχθηκε επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ