Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Σε ελεύθερη πτώση η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τι αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση (pics)

  Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως φαίνεται σε άλλη μία δημοσκόπηση και συγκεκριμένα στις τάσεις της MRB. Η φθορά της ΝΔ φαίνεται σε μία σειρά από δείκτες όπως πρόθεση ψήφου, καταλληλότητα πρωθυπουργού, κόμμα που θα θέλατε να κερδίσει έστω και με μία ψήφο διαφορά, πορεία οικονομίας και χώρας.

  Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται στο 12,9% από το 15% της αντίστοιχης μέτρησης τον Δεκέμβριο. Η ΝΔ πέφτει από το 38,1% στο 36,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από το 23,1% ανεβαίνει στο 23,8%.ADVERTISING

  Δημοσκόπηση MRB

  Στο ερώτημα ποιο από τα δύο κόμματα, ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, θα θέλατε να κερδίσει έστω και με μία ψήφο διαφορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, το 39% απαντά η ΝΔ, το 31,1% ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 20,5% κανένα κόμμα. Η διαφορά δηλαδή ανέρχεται πλέον στο 7,9%, έναντι 9,9% τον Δεκέμβριο και 16,8% τον Ιούνιου του 2020.

  Δημοσκόπηση MRB

  Στο ερώτημα ποιο από τα δύο κόμματα, ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, θα σας ενοχλούσε αν κερδίσει έστω και με μία ψήφο διαφορά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, το 40,4% απαντά ΣΥΡΙΖΑ και το 40% απαντά ΝΔ. Η διαφορά δηλαδή είναι μόλις 0,4%, όταν τον Δεκέμβριο ήταν 3,7% και τον Ιούνιο του 2020 12,2%.

  Δημοσκόπηση MRB

  Ως προς την καταλλήλοτητα πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 43,6% πέφτει στο 42,5%, με τον Αλέξη Τσίπρα να κερδίζει έδαφος και από το 29,2% να φτάνει στο 31,6%. Έτσι, η διαφορά του 14,4% του περασμένου Δεκεμβρίου ψαλιδίζεται στο 10,9%.

  Δημοσκόπηση MRB

  Σε ό,τι αφορά τους δείκτες αισιοδοξίας και συγκεκριμένα στο ερώτημα «πώς πιστεύετε ότι πάνε τα πράγματα γενικά στη χώρα μας», το 64,1% απαντά «Πολύ άσχημα-Αρκετά άσχημα», ενώ το 9,1% απαντά «Πολύ καλά-Αρκετά καλά».

  Δημοσκόπηση MRB

  Στο ερώτημα, «πώς κρίνετε σε γενικές γραμμές σήμερα την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας», το 71,6% απαντά «Πολύ κακή – κακή» και μόλις το 9,5% απαντά «Πολύ καλή-καλή».

  Δημοσκόπηση MRB

  Στο ερώτημα «πόσο πιθανό θεωρείτε ένα 4ο κύμα πανδημίας τους επόμενους μήνες μετά τον Σεπτέμβριο», το 72,9% απαντά «πολύ πιθανό – αρκετά πιθανό».

  Δημοσκόπηση MRB

  Τέλος, αποκαλυπτικές είναι οι απαντήσεις των πολιτών σχετικά με το ταμείο Ανάκαμψης και τη διαχείριση χρημάτων. Το 55,3% εκτιμά ότι θα διατεθούν με λάθος τρόπο, έναντι του 32,6% που έχει αντίθετη γνώμη. Τα κονδύλια θα βοηθήσουν την πλειοψηφία λέει μόλις το 28,5%.

  Δημοσκόπηση MRB

  Στο κατά πόσο θα εννοηθούν από τη διάθεση των συγκεκριμένων κονδυλίων, σίγουρα και μάλλον δεν θα εννοηθούν λέει το 63,1%, ούτε θα ευνοηθούν ούτε δε θα ευνοηθούν απαντά το 17,8%, ενώ μόλις το 13,5% πιστεύει ότι σίγουρα θα εννοηθούν και μάλλον θα εννοηθούν.

  Δημοσκόπηση MRB
  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ