Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ρεσιτάλ χυδαιότητας από τον Άδωνι κατά Τσίπρα – Απίστευτες ύβρεις και χαρακτηρισμοί

  Σε ένα ρεσιτάλ χυδαιότητας κατά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, και της αντιπολίτευσης συνολικά κατέφυγε ο ακροδεξιός υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή.

  Συγκεκριμένα, το χυδαίο κρεσέντο του Άδωνη Γεωργιάδη άρχισε όταν απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης είπε πως «αντί να υποστηρίξετε και να βάλετε πλάτη, έρχεστε εδώ και ειρωνεύεστε». Κλιμάκωσε το τέμπο υποστηρίζοντας πως «όσο σε εμάς θα πέφτουν οι τιμές, εσείς θα με βρίζετε, αλλά δεν πειράζει, θα κερδίζουν οι καταναλωτές λεφτά».

  Και κάπου εκεί ακολούθησε η αναλόγου ύφους επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βαριές εκφράσεις λέγοντας πως: «Ο Τσίπρας που δεν έχει δουλέψει ποτέ, δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί η αγορά. Πού να το καταλάβει ο ανεπάγγελτος, τεμπέλης, πού να ξέρει πώς βγαίνουν τα λεφτά; O πρόεδρος (σ.σ. της Βουλής )που έχει δουλέψει το καταλαβαίνει. Άρα λοιπόν, είναι τι αντίληψη έχει ο καθένας…».

  Και πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας τους ευτελείς χαρακτηρισμούς: «Αν έχεις κάνει εμπόριο, όπως εγώ, καταλαβαίνεις πως βγαίνουν τα λεφτά και πως λειτουργεί η αγορά και που χρειάζονται τα ΜΜΕ. Αν είσαι σαν τον Τσίπρα, ανεπάγγελτος και τεμπέλης, να μην έχεις δουλέψει μια μέρα στη ζωή σου, δεν ξέρεις τι γίνεται και πως λειτουργεί η αγορά».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ