Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Ποιοι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στο κόμμα Βαρουφάκη

  Δεν είναι λίγες οι επαφές που έχει πραγματοποιήσει ο Γιάννης Βαρουφάκης ως επικεφαλής του ΜέΡΑ25 με πρώην συντρόφους του.

  Στο δρόμο προς τις εκλογές και με τις δημοσκοπήσεις να στέλνουν διφορούμενα μηνύματα (πότε μπαίνει βουλή, πότε όχι) ο Γιάννης Βαρουφάκης θέλει να δώσει μία πιο πολιτική χροιά στο κόμμα του, το οποίο θέλει κανείς να το παραδεχθεί ή όχι, σε πολλά ζητήματα της καθημερινότητας πρωταγωνιστεί.

  Στις συζητήσεις αυτές για κάθοδο με τον Γιάννη Βαρουφάκη έχουν ακουστεί τα ονόματα του Δημήτρη Στρατούλη και της Νάντιας Βαλαβάνη. Και οι δύο υπήρξαν Υπουργοί στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μαζί με τον Γιάννη Βαρουφάκη και όπως φαίνεται θα ξανασμίξουν.


  Το ερώτημα είναι αν η Λαϊκή Ενότητα, της οποίας Γραμματέας είναι ο Δημήτρης Στρατούλης, θα προσχωρήσει στο ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη στο πλαίσιο μίας «αριστερής συνεργασίας».

  Σε κάθε περίπτωση καθόλου τυχαία δε θα πρέπει να θεωρείται η χθεσινή παρουσία του Κρίτωνα Αρσένη (βουλευτής ΜέΡΑ25) στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη με τίτλο «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ