Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις: 10 κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Όλα τα ονόματα

  «Ναι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, με προϋποθέσεις, και χωρίς τιμωρητικού, διχαστικού χαρακτήρα μέτρα.

  Πλούσια ήταν η ατζέντα και της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, και στην οποία συζητήθηκε μεταξύ άλλων το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

  Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, δέκα από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου τάχθηκαν υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, με προϋποθέσεις, και χωρίς τιμωρητικού, διχαστικού χαρακτήρα μέτρα, παρά με θετικά κίνητρα και κλιμακωτές ποινές ανά περίπτωση.

  Πρόκειται για τους Θανάση Θεοχαρόπουλο, Γιάννη Μπαλάφα, Νίκο Μπίστη, Σπύρο Δανέλλη, Νίκο Φίλη, Φώτη Κουβέλη, Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, Δημήτρη Χατζησωκράτη, Πάνο Σκουρλέτη, και Παναγιώτη Παναγιώτου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ