Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Βενιζέλος κάνει μεγάλο αντικυβερνητικό συνέδριο και παρουσιάζει δημοσκόπηση της Metron Analysis

  Ο τίτλος του Συνεδρίου είναι: «Εθνική στρατηγική και διεθνής περιδίνηση». Το συνέδριο θα είναι διήμερο και θα έχει οκτώ κύκλους με ισάριθμα πάνελ, στα οποία θα παρελάσουν κορυφαίοι δημοσιογράφοι, καθηγητές, συνταγματολόγοι κ.ά.

  Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και δημοσκόπηση της Metron Analysis με τους Στράτο Φαναρά και Παύλο Τσίμα να αναλύουν τα ευρήματα. Τα θεματικά τραπέζια θα είναι πολιτικά με τα ζητήματα της Αυτοδυναμίας και του Κράτους Δικαίου να ξεχωρίζουν. Η εισαγωγική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου για το πλαίσιο του συνεδρίου έχει ως τίτλο το ζητούμενο του συνεδρίου: να μετακινηθούμε «από μία δημόσια συζήτηση εκτός θέματος σε μια Ελλάδα εντός θέματος».

  Ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχεται επιθέσεις από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για το συνέδριο, ενώ δεν είναι λίγοι οι «γαλάζιοι» που θέλουν να υποβαθμίσουν την εκδήλωση.Σύμφωνα με το topontiki.gr, κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος έλεγε για Συνέδριο «αστικού Κέντρου» με τους «φίλους του Βενιζέλου», «μεγαλοδημοσιογράφους» και «επιχειρηματίες». Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να έχουμε και μεγαλύτερη κλιμάκωση της σύγκρουσης του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με το Μέγαρο Μαξίμου.

  Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι στα κόκκινα με την κυβέρνηση και όπως γίνεται αντιληπτό με το Συνέδριο του Κύκλου θα κάνει επίδειξη δύναμης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ