Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις: Δέκα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν Παπανδρέου – Όλα τα ονόματα

  Ενώ πλησιάζει η πρώτη Κυριακή (5 Δεκεμβρίου) των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, δέκα πρώην στελέχη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν τη στήριξή τους στον Γιώργο Παπανδρέου.

  Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών δραστηριοποιούνται ήδη στην προεκλογική του καμπάνια έχοντας ενεργό ρόλο.

  Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προστεθούν και άλλα ονόματα αφού ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επαφές και συζητήσεις με πολλά στελέχη του ευρύτερου χώρου.

  Στους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου περιλαμβάνονται: Ο Δημήτρης Ρέππας πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεταφορών, Εργασίας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γρηγόρης Νιώτης, ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών Γιάνννης Μαγκριώτης, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Διαμαντίδης, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης, η πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, η πρώην υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Ροδούλα Ζήση όπως επίσης οι πρώην βουλευτές Χρύσα Αράπογλου και Μιχάλης Καχριμάκης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ