Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Πώς θα πάμε σε έτσι σε εκλογές;» – Τραγικές ώρες στο Μαξίμου – Τσιρίδες και ουρλιαχτά για τις εκτιμήσεις που δείχνουν τη ΝΔ κάτω από το 25%

  Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η κρίση που «χτυπά» τη χώρα «κατακρημνίζει» ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της.

  Η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη πήρε κάτω από τη βάση στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών, κάτι που έχει δημιουργήσει εδώ και καιρό ένα έντονο κύμα δυσαρέσκειας στην κοινωνία.

  Όπως μεταδίδει το pronews.gr, μπορεί οι γνωστές δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα, όμως ακόμη και σε αυτές καταγράφεται πτώση των ποσοστών του κυβερνών κόμματος.

  Η ακρίβεια που «μαστίζει» και αναμένεται να «χτυπήσει» ακόμη περισσότερα τα νοικοκυριά φαίνεται ότι θα είναι η «χαριστική βολή» της κυβέρνησης, η οποία ψάχνει δικαιολογίες για να «κρατηθεί».


  Το μεγάλο «τσουνάμι» της ακρίβειας αναμένεται μετά τον Μάιο-Ιούνιο, καθώς τότε θα φανεί στους λογαριασμούς του ρεύματος η τεράστια αύξηση στις τιμές που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα, λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία και της απόφασης της κυβέρνησης να «ποντάρει» τα πάντα… στις ΑΠΕ.

  Στο «γαλάζιο» στρατόπεδο επικρατεί αναβρασμός, καθώς πολλοί είναι οι βουλευτές που βλέπουν την κατάσταση που υπάρχει και αναρωτιούνται… «πώς θα πάμε σε έτσι σε εκλογές;».

  Χαρακτηριστικά τα όσα έγιναν στην Ξάνθη (στη Βόρεια Ελλάδα η ΝΔ έχει χάσει σχεδόν όλη τη δυναμική της), εκεί που εκατοντάδες άτομα έβριζαν εν χορώ τον Κ.Μητσοτάκη. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)

  Στον αντίποδα βέβαια υπάρχει και ένα μεγάλο τμήμα – κυρίως τα παλιάς ΝΔ – το οποίο υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνουν εκλογές μέχρι το Μάιο, ώστε προλάβουν το «τσουνάμι» που έρχεται.

  Όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε πρόσφατη ανάρτηση του ο διαγραμμένος από τη ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, μετά το καλοκαίρι το κυβερνών κόμμα θα έχει πέσει στο 25%.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ