Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πώς είδαν στον ΣΥΡΙΖΑ τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν

  Στις τοποθετήσεις του κόμματος και του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, κατά τις οποίες είχαν τεθεί από το κόμμα οι προϋποθέσεις επιτυχίας της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν παραπέμπουν πηγές του κόμματος σχολιάζοντας τις συνομιλίες του είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Αμερικανό πρόεδρο.

  Οι προϋποθέσεις αυτές, όπως υπενθύμισαν ήταν: «αποτροπή πώλησης των F16 στην Τουρκία και όχι νέο ράλι εξοπλισμών με αγορά F35 ύψους 4 δισ. ως αντιστάθμισμα», «ρητή καταδίκη της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο» και «προϋποθέσεις για την ενσωμάτωση της Τουρκίας στη νέα αρχιτεκτονική ενέργειας».

  «Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, μέχρι τότε δεν θα σχολιάσουμε κάτι περαιτέρω», πρόσθεσαν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ