Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021

H Intrasoft International στην δανέζικη NetCompany για 235 εκατομμύρια ευρώ – H νέα στρατηγική για την INTRACOM

Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA) ανακοίνωσε ότι, η INTRACOM TECHNOLOGIES S.a.r.l, θυγατρική του Ομίλου INTRACOM HOLDINGS, έχει προχωρήσει σε δεσμευτική συμφωνία με την NETCOMPANY...
More

  Latest Posts

  Πότε θα γίνει τελικά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τι επιδιώκει ο Αλέξης Τσίπρας

  Τον Φεβρουάριο θα διεξαχθεί εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όπως προκύπτει από τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα και του Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλου με τα στελέχη του κόμματος.

  Όπως μεταδίδει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr Κουμουνδούρου επιδιώκει να αποφευχθούν κατά το δυνατόν οι εσωκομματικές συγκρούσεις, αλλά και οι αντιπαραθέσεις για οργανωτικά θέματα, τα οποία όμως εν πολλοίς – και πέραν του ανταγωνισμού για τον συσχετισμό δυνάμεων – υποκρύπτουν και αντιλήψεις για τη φυσιογνωμία του κόμματος. Τέτοια θέματα πχ είναι το μέτρο εκλογής των συνέδρων ή εάν θα υπάρξουν ποσοστώσεις για τους μη οργανωμένους σε τάσεις κοκ.

  Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να επιδιώκει ένα Συνέδριο που θα καταστήσει το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία απολύτως ικανό να διεκδικήσει την πρώτη θέση στις εκλογές με απλή αναλογική, ώστε να προωθήσει την πρότασή του για σχηματισμό κυβέρνησης προοδευτικών δυνάμεων. Ένα Συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία, με εξωστρεφή δράση, ώστε να επηρεάζει τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται.

  Το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, εφόσον δεν συμβεί κάτι απρόβλεπτο και πραγματοποιηθεί τελικά τον Φεβρουάριο, θα ακολουθεί τόσο τη εκλογής νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, όσο και του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

  Εν τω μεταξύ, από τις 21 έως τις 28 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Συνέδριο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Στο Συνέδριο αναμένεται να αποχωρήσει από τη θέση του Γραμματέα ο Σωτήρης Αλεξίου, που θα κάνει το διδακτορικό του, ενώ ως φαβορί για τη θέση εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός. Σύμφωνα δε πληροφορίες, θα υπάρχει μεγάλη ανανέωση, αλλά και διεύρυνση του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ