Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Πρωτοφανείς αθλιότητες του ακροδεξιού Άδωνι σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα

  Σε ακόμα ένα κρεσέντο δημιουργίας εντυπώσεων προέβη ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από το ελληνικό Κοινοβούλιο.
  Με αφορμή τη λέξη «τσιρίδες» που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας για να… αποτυπώσει τον τρόπο με τον οποίο μίλησε νωρίτερα ο υπουργός, ο τελευταίος ζήτησε τον λόγο «επί προσωπικού», προσπαθώντας ωστόσο –χάρη και στην ανοχή που έδειξε το προεδρείο της Βουλής– να αποδομήσει, με όποιον τρόπο μπορούσε, ό,τι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη δική του ομιλία.

  Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης, σε πολύ υψηλούς τόνους, δεν δίστασε να επιτεθεί με ακραίες και αγοραίες εκφράσεις κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως «αγράμματο», ενώ έθεσε και θέμα ευφυίας τού Αλέξη Τσίπρα, καθώς «δεν καταλαβαίνει» τι διαβάζει.  

  Μετά το κρεσέντο του κ. Γεωργιάδη, τον λόγο πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος απαξίωσε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση στον υπουργό. «Δεν θα απαντήσω στον κ. Γεωργιάδη που χαρακτηρίζει αγράμματο τον πρώην πρωθυπουργό», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακαλώτος, ζητώντας ταυτόχρονα την απαιτούμενη «προστασία» από το προεδρείο.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗefsyn.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ