Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Προκλητική επίθεση στους εργαζόμενους από τον Σκέρτσο: Θέλουν επιδόματα και μαύρα

  Την ώρα που η μετάλλαξη Δέλτα τρομάζει τους επιστήμονες που εκτιμούν ότι στα μέσα Αυγούστου θα κάνει επέλαση στη χώρα μας, ο Άκης Σκέρτσος επέλεξε για μια ακόμα φορά να κατασυκοφαντήσει τους εργαζομένους και να εκτοξεύσει απειλές προς πάσα κατεύθυνση.

  Ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, με εντολή Μαξίμου όπως κάθε φορά που εμφανίζεται, επέλεξε αυτή τη φορά να επιτεθεί στους εργαζόμενους υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι επιλέγουν να μη δουλεύουν γιατί θέλουν τα κρατικά επιδόματα.

  Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Βλέπουμε ότι επιχειρήσεις έχουν ανοίξει και δεν βρίσκουν προσωπικό γιατί υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι που εξυπηρετούνται περισσότερο από το να παίρνουν το κρατικό επίδομα και ταυτόχρονα να δουλεύουν μαύρα».

  Ο Άκης Σκέρτσος συνέχισε λέγοντας ότι είναι ολισθηρός ο δρόμος της εξάρτησης από τα κρατικά επιδόματα και ότι η κυβέρνηση θέλει μια οικονομία ανοικτή.

  Και όλα αυτά προσπάθησε να τα συνδέσει με την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης περί περιοριστικών μέτρων μόνο για ανεμβολίαστους. Όπως για μια ακόμα φορά είπε, τη στιγμή που υπάρχει πρόσβαση για όλους στα εμβόλια δεν υπάρχει λόγος για οριζόντια μέτρα και κλείσιμο δραστηριοτήτων.

  Αυτό σημαίνει όπως είπε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οικονομική στήριξη αφού αυτή ήταν παρεπόμενο των οριζόντιων μέτρων.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ