Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Προκαλεί ο Άδωνις: Τώρα, λέει, πληρώνουμε λιγότερα για καύσιμα

  Εκτός πραγματικότητας φαίνεται πως είναι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τις δηλώσεις του να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και να προκαλούν απίστευτες αντιδράσεις αφού η κοινωνία είναι στα κάγκελα!

  «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέσπισε τη μεγαλύτερη επιδότηση ρεύματος στον πλανήτη και όχι μόνο στην Ευρώπη. Αυτή την περίοδο πληρώνουμε, λόγω του Fuel Pass 2, λιγότερα απ’ ό,τι πριν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι, «όταν η τιμή της βενζίνης ήταν στο 2,40 – 2,50 μου έλεγαν στα κανάλια ότι μέσα στο καλοκαίρι η τιμή θα ξεπεράσει τα 3 ευρώ. Εγώ έλεγα «δεν νομίζω» γιατί όπως μου έλεγαν οι άνθρωποι που είναι στον κύκλο της βενζίνης ότι ο ψηλότερος μήνας είναι ο Μάιος και πως θα πέσει το καλοκαίρι. Ποιος αποδείχθηκε σωστός; Ο Γεωργιάδης ή οι δημοσιογράφοι;».

  Για το ζήτημα της ενέργειας ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε: «Αν σκεφτείτε ότι οι τιμές του φυσικού αερίου από την μία μέρα στην άλλη εκτοξεύεται, τότε το κόστος ενέργειας υπερπολλαπλασιάζεται. Βγήκε η κυβέρνηση με μία πολύ μεγάλη επιδότηση να απορροφήσει και τον μήνα Σεπτέμβριο τις τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα και τι απάντησε σε αυτό η αντιπολίτευση. ότι με τα δικά μας λεφτά επιδοτεί η κυβέρνηση το καρτέλ της ενέργειας και η ΔΕΗ πρέπει να περάσει σε κρατικά χέρια. και αναρωτιέμαι αν η ΔΕΗ ήταν σε κρατικά χέρια το κόστος δεν θα αυξανόταν. Το μεγαλύτερο μέρος της επιδότησης των 2 δις ευρώ προέρχεται από τα χρήματα της φορολογίας των εταιριών και δεν προέρχεται από τον κρατικό προϋπολογισμό».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ