Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  Προανακριτική για Παππά: Φιάσκο για ΝΔ – Με διαρροές η παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο

  Λαβωμένη» βγήκε η συμμαχία Νέας Δημοκρατίας – ΚΙΝΑΛ από τη ψηφοφορία για την έγκριση του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής κατά του Νίκου Παππά καθώς υπήρξαν δύο διαρροές.

  Υπέρ της παραπομπής του πρώην υπουργού ψήφισαν 178 βουλευτές αντί για 180 που αριθμούν οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες ΝΔ – ΚΙΝΑΛ. Ένας βουλευτής είπε ηχηρό «όχι» στην παραπομπή του Νίκου Παππά ενώ άλλος ένας ψήφισε άκυρο. Παρών τάχθηκαν οι 12 βουλευτές του ΚΚΕ, ενώ ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση απείχαν από την ψηφοφορία. Με βάση σχετική πρόβλεψη του Κανονισμού της Βουλής δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς ως το πρόσωπο κατά του οποίου στράφηκε η πρόταση άσκησης.

  Μετά την απόφαση της Βουλής, το σώμα θα προχωρήσει στην κλήρωση των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Ειδικού Δικαστηρίου, του Δικαστικού Συμβουλίου και της εισαγγελικής αρχής, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

  «Η ΝΔ ολοκλήρωσε την κωλοτούμπα της, υπερψηφίζοντας ένα πόρισμα που ανακαλεί τον κορμό της κατηγορίας εναντίον μου. Και, μάλιστα, με διαρροές» σχολίασε ο Νίκος Παππάς μετά τη ψηφοφορία.

  «Η πλειοψηφία συγκρούστηκε με την αλήθεια και έμεινε με τα υπολείμματα της κομματική της σκοπιμότητας. Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του» συμπλήρωσε ο ίδιος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ