Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  «Ποπ κορν και τηλεόραση…» – Το τελευταίο μήνυμα της μαχήτριας Φώφης

  Η ενότητα του Κινήματος Αλλαγής ήταν, όπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής στα “Παιχνίδια Εξουσίας“, το κύριο μέλημα της Φώφης Γεννηματά, ακόμα και τη στιγμή που ένοιωθε να κάμπτεται από την αρρώστια που δεν φοβήθηκε να δει κατάματα!

  Όπως αναφέρει ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr, το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στους στενούς της συνεργάτες ήταν το «διασφαλίστε τη ενότητα»: «Διασφαλίστε την ενότητα του Κινήματος Αλλαγής. Συμβάλλετε για να γίνει ομαλά η αλλαγή της ηγεσίας. Δουλέψτε για το κόμμα».

  Αυτά ήταν τα τελευταία μηνύματα-παρακαταθήκη που έστειλε στους πιο δυο- τρεις πιο στενούς της ανθρώπους στη Χαριλάου Τρικούπη, οι οποίοι την στήριζαν τυφλά και μαζί με τους οποίους ελάμβανε τις αποφάσεις. Η Φώφη Γεννηματά, αμέσως μετά την είσοδό της στον Ευαγγελισμό και την αποχώρησή της από τη μάχη για την ηγεσία, επικέντρωσε το ενδιαφέρον της στην ενότητα του Κινήματος Αλλαγής, την οποία η ίδια εγγυούνταν. «Προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», υπογράμμισε, άλλωστε, στην ανάρτησή της με την οποία ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την κούρσα για τη διαδοχή και την είσοδό της στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου.

  «Ποπ κορν και τηλεόραση» διεμήνυσε σε έναν άλλο στενό της συνεργάτη όταν την ξαναρώτησε τι να πράξουν και πώς να κινηθούν στο νέο τοπίο που διαμορφωνόταν, με τις τρεις νέες υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του στενού της συνεργάτη Παύλου Χρηστίδη! Δεν είναι τυχαίο, όπως είναι να γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», πως ζήτησε να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, προκειμένου να τον τιμήσει γιατί δεν υπέκυψε στις σειρήνες και δεν έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία!

  Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι –όπως όλα δείχνουν- πως η Φώφη Γεννηματά γνώριζε την κατάσταση της υγείας της και όμως παρέμεινε στην πολιτική ζωή, αντιμετωπίζοντάς το με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα έκανε τις εξετάσεις που έπρεπε, ενώ παρακολουθούνταν και στις Βρυξέλλες, όπου αποκαλύπτεται πως έκανε όταν χρειαζόταν και θεραπεία. Όπως, όμως, φαίνεται δεν υπολόγισε την επιθετικότητα του τελευταίου διαστήματος. Όρθια, υπερήφανη κα μαχήτρια ως το τέλος!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ