Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ποιο κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ προωθούν κεντροδεξιά εκδοτικά κέντρα ως αντίπαλον δέος του Νίκου Δένδια για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΚΙΝΑΛ!

  Με αφορμή τα σενάρια που παίζονται δεξιά κι αριστερά, στις παρυφές των πολιτικών γραφείων και των εκδοτικών συγκροτημάτων, όσον αφορά στα πρόσωπα κοινής αποδοχής που θα μπορούσαν να αναλάβουν την πρωθυπουργία της χώρας σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΚΙΝΑΛ, εσχάτως από συγκεκριμένους κύκλους έχει προστεθεί, σε αξιοσημείωτη θέση, το όνομα του Κωστή Χατζηδάκη, όπως αποκαλύπτει το radar.gr!

  Συγκεκριμένοι εκδοτικοί κύκλοι, του κεντροδεξιού χώρου και της ναυαρχίδας της παράταξης, φέρονται να προωθούν τον Κωστή Χατζηδάκη ως πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, σε περίπτωση που κατά τις επικείμενες εθνικές εκλογές η ΝΔ δεν συγκεντρώσει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία και ο Ν. Ανδρουλάκης θέσει βέτο για συνεργασία ΝΔ – ΚΙΝΑΛ χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό!

  Στην περίπτωση αυτή ο Κωστής Χατζηδάκης θα μπορούσε να είναι ο πρωθυπουργός κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργάτιδας, με τον Μητσοτάκη να διατηρεί τη θέση του αρχηγού του κόμματος της ΝΔ.

  Σε απλά λόγια, το σύστημα του Φαλήρου, συνεπικουρούμενο από επιχειρηματικά κέντρα, προωθεί τον Κωστή Χατζηδάκη ως αντίπαλον δέος του Νίκου Δένδια, στην εσωκομματική σύγκρουση για την πρωθυπουργία, αν και εφόσον η ΝΔ δεν συγκεντρώσει την αυτοδυναμία και υπό την προϋπόθεση ότι για να τεθεί θέμα Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Ανδρουλάκη, θα πρέπει η ΝΔ να έχει πάρει ποσοστό κάτω του 35% και διαφορά από το δεύτερο κόμμα μικρότερη των 5 ποσοστιαίων μονάδων!

  Ο Νίκος Δένδιας που συγκεντρώνει την υποστήριξη τριών πανίσχυρων επιχειρηματικών ομίλων, με πρόσβαση και επιρροή στα ΜΜΕ, τηλεοπτικά κανάλια και εκδοτικά συγκροτήματα και πάντως, θεωρείται ο «φυσικός διάδοχος», μολονότι δεν απολαμβάνει της στήριξης και της εμπιστοσύνης την ώρα τούτη, ούτε από Σαμαρά, ούτε από Καραμανλή (της Ραφήνας)!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ