Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ποιον θέλει ο Ανδρουλάκης για υποψήφιο στην Περιφέρεια Αττικής – Το όργιο φημών και τα ονόματα που ακούγονται

  Ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλει να έχει τους δικούς του υποψήφιους σε όλες τις περιφέρειες και πόσο μάλλον στις μεγάλες. Όσον αφορά στην Αττική υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για το ποιος μπορεί να λάβει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχει αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένο.

  Παλιότερα είχε γραφτεί – υπήρχαν και πληροφορίες μάλιστα – ότι υπήρχαν σκέψεις να δώσει τη μάχη για την περιφέρεια ο Ανδρέας Λοβέρδος. Κάτι τέτοιο με τα σημερινά δεδομένα δε διαφαίνεται.

  Σύμφωνα με το topontiki.gr ένα από τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας είναι αυτό του – κατά γενική ομολογία πετυχημένου – πρώην Υπουργού Γιάννη Μανιάτη. Οι σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Γιάννη Μανιάτη είναι εξαιρετικές καθώς οι δύο άνδρες επικοινωνούν συχνά ειδικά για τα ζητήματα ενέργειας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ