Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πλησιάσει το πολιτικό τέλος του Ανδρουλάκη – Καταρρέει ο ΠΑΣΟΚ – Μπαράζ παραιτήσεων που θα προκαλέσουν σεισμό (Ονόματα)

  Ο δημοσκοπικός αέρας του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να εξασθενεί ενώ τεράστια είναι και η πίεση που νιώθει ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα όργανα και τα μέλη του κόμματος. Όλα αυτά την ώρα που δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχει μία παραίτηση πολιτευτή ή μέλους του κόμματος.

  Την Πέμπτη ήρθε η παραίτηση του Παντελή Περιβολάρη ενώ είχαν παραιτηθεί άλλοι τρεις τις προηγούμενες μέρες. Ακόμα μία παραίτηση είναι αυτή του δημοσιογράφου και πρώην αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κατσικάρη. Πάντως, η παραίτηση Κατσικάρη δεν είναι σαν τις άλλες αφού ο ίδιος όπως λέει επιθυμεί να παραμείνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να μην είναι υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ.

  Όπως μεταδίδει το topontiki.gr κοντά στην παραίτηση από τη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια των εκλογών είναι ένα ακόμα προβεβλημένο στέλεχος το οποίο είχε εξαιρετική σχέση και ρόλο στο κόμμα επί προεδρίας Φώφης Γεννηματά.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ