Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Πασίγνωστα πρόσωπα: Καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού με δικούς του influencers κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

  Καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού με τη συμμετοχή γνωστών προσώπων της δημόσιας ζωής θα ετοιμάσει τις επόμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

  Η καμπάνια θα είναι κυρίως διαδικτυακή και θα αποσκοπεί στην ενθάρρυνση του… εμβολιασμού και στο να πείσει όσους αμφιβάλλουν ακόμη και τώρα για την αναγκαιότητά του ότι με την χρήση αυτού του “όπλου” μπορούν να σώσουν τόσο τις δικές τους ζωές όσο και των διπλανών τους.

  “Θα παρέμβουμε εκεί που η κυβέρνηση έχει αποτύχει” αναφέρουν παράγοντες της Κουμουνδούρου με την επισήμανση πως οι κυβερνώντες είχαν όλα τα μέσα αλλά και τους οικονομικούς πόρους για να διαμορφώσουν σοβαρές καμπάνιες όμως αντί να τα αξιοποιήσουν με ορθό τρόπο επαναπαύτηκαν σε αυτάρεσκες διαπιστώσεις πως η πολιτεία νίκησε τον κορονοϊό. Οι ίδιοι παράγοντες επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση δεν πήρε εγκαίρως μέτρα για την προώθηση των μαζικών εμβολιασμών όταν την άνοιξη φαινόταν από τους αριθμούς ότι μεγάλο κομμάτι πολιτών από τις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες πληθυσμού δεν έκλεινε ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα μολονότι είχε τη δυνατότητα.

  Την ίδια ώρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνουν ότι είναι σφάλμα η λογική της κυβέρνησης να επεκτείνει την υποχρεωτικότητα των εμβολίων και σε άλλους κλάδους πέραν των υγειονομικών και τονίζουν τις αντιφάσεις της καθώς την ίδια ώρα δεν τολμούν να “αγγίξουν” χώρους όπως αυτός της εκκλησίας και των σωμάτων ασφαλείας.

  Σημειωτέον πως στην απόφαση του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που συνεδρίασε την προηγούμενη Πέμπτη υπό τον Αλέξη Τσίπρα τονίζεται ότι εμβολιασμός δεν μπορεί παρά να αποτελεί για τον καθένα απόφαση ελεύθερης βούλησης. “Εξαίρεση αποτελούν οι κατηγορίες εργαζομένων και λειτουργών στον χώρο της υγείας και της πρόνοιας”. Τονίζεται επίσης η αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο μέτρο της αναστολής εργασίας για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν και προκρίνεται ως “συνέπεια” η μετακίνησή τους σε άλλες υπηρεσίες που δεν έρχονται σε επαφή με ασθενείς.

  Μεταξύ άλλων στην ίδια απόφαση η αξιωματική αντιπολίτευση λέει “όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον γενικό πληθυσμό” καθώς εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο θα φέρει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα…

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗethnos.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ