Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Παράθυρο» διαφυγής Μητσοτάκη με πρόωρες εκλογές: «Παρατεταμένη προεκλογική περίοδος είναι κάτι το οποίο η χώρα δεν χρειάζεται»

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο capital, αφήνει ένα «παραθυράκι» για πρόωρες εκλογές.

  «Το έχω πει πολλές φορές ότι πρόθεσή μου είναι να εξαντλήσω την τετραετία, διότι θεωρώ ότι αυτό είναι το θεσμικά ορθό και επιβεβλημένο», αναφέρει ο Πρωθυπουργός και προσθέτει, «Θέλω, επίσης, να θυμίσω ότι είχα πολλές “ευκαιρίες” να κάνω εκλογές σε μία περίοδο που οι δημοσκοπήσεις ήταν εξαιρετικά βολικές για τη Νέα Δημοκρατία και δεν το έκανα διότι δεν μπορώ να βάζω στο ζύγι το κομματικό συμφέρον εις βάρος του εθνικού συμφέροντος»

  Ωστόσο, ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν τελειώνει τις συζητήσεις για εκλογές νωρίτερα, ίσως και το Φθινόπωρο, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

  «Ταυτόχρονα όμως έχω πει ότι, ναι, μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδος σε μεγάλη ένταση αντιπαράθεσης σίγουρα είναι κάτι το οποίο η χώρα δεν χρειάζεται. Αλλά αυτό είναι μία έκκληση προς την αντιπολίτευση, να μπορούμε να συζητήσουμε με λογική και με μέτρο και με αντιπαράθεση, όποτε αυτή χρειάζεται, τις πολιτικές μας διαφωνίες. Και υπάρχουν, δόξα τω Θεώ, ουκ ολίγες μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης οι οποίες θα είναι αντικείμενο τέτοιων συζητήσεων», λέει.

  Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ