Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Παύλος Πολάκης τα είχε πει από το Νοέμβριο του 2020 (pic)

  Στην έρευνα του Θεόδωρου Λύτρα και τις σοκαριστικές παρατηρήσεις σχετικά με τη θνητότητα ασθενών με κορονοϊό εντός και εκτός ΜΕΘ αναφέρθηκε με ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης.

  «Τα είχα πει από τον Νοέμβριο του 2020», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημειώνοντας παράλληλα πως «από το Σεπτέμβρη του 21 που ανέλαβε ο Πλεύρης και από τότε είχαμε τους 19.000 νεκρούς από τους 33.000 από την αρχή της πανδημίας» τα έλεγε ακόμη εντονότερα.

  Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης, «τα μονοκλωνικά και οι ΜΕΘ ήταν η λύση» ωστόσο «κάποιοι πέταγαν αητό… και από την κυβέρνηση και από άλλους» σημειώνει με νόημα.

  Αναλυτικά η ανάρτηση: 

  «ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 !!

  (Και ξανα και εντονότερα από το Σεπτέμβρη του 21 που ανέλαβε ο Πλεύρης και από τότε είχαμε τους 19.000 νεκρούς από τους 33.000 από την αρχή της πανδημίας)

  ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘ ΗΤΑΝ Η ΛΥΣΗ!!

  Αλλά καποιοι πέταγαν αητο……και από την κυβέρνηση και από άλλους !!

  Τωρα τα λέει και ο Λυτρας….(φωτο 1 και ΦΩΤΟ 2!!!»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ