Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Ο πανικόβλητος Λοβέρδος ομολογεί ότι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ ουρά της Δεξιάς και του Μητσοτάκη (vid)

  Το πολιτικό του στίγμα έδωσε εσπευσμένα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου.

  Από την Κρήτη όπου βρίσκεται σε ανάρτησή του στο Twitter ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που εκλεγεί δεν υπάρχει ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας μάλιστα «ίσως και Βαρουφάκη».

  Με τον τρόπο αυτό ο Ανδρέας Λοβέρδος καθιστά δεδομένη τη σύμπραξή του με τη Νέα Δημοκρατία κατά τις επόμενες εκλογές (πρόωρες ή όχι) με απλή αναλογική αποκλείοντας οποιαδήποτε προοδευτική κυβέρνηση, εφόσον βέβαια το επιτρέπει ο αριθμός των βουλευτών.

  «Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που μπροστά μου λανσάρεται ως δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ίσως και Βαρουφάκη», λέει ο κ. Λοβέρδος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ