Ο πανικόβλητος Λοβέρδος ομολογεί ότι θα κάνει το ΚΙΝΑΛ ουρά της Δεξιάς και του Μητσοτάκη (vid)

Το πολιτικό του στίγμα έδωσε εσπευσμένα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου.

Από την Κρήτη όπου βρίσκεται σε ανάρτησή του στο Twitter ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που εκλεγεί δεν υπάρχει ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας μάλιστα «ίσως και Βαρουφάκη».

Με τον τρόπο αυτό ο Ανδρέας Λοβέρδος καθιστά δεδομένη τη σύμπραξή του με τη Νέα Δημοκρατία κατά τις επόμενες εκλογές (πρόωρες ή όχι) με απλή αναλογική αποκλείοντας οποιαδήποτε προοδευτική κυβέρνηση, εφόσον βέβαια το επιτρέπει ο αριθμός των βουλευτών.

«Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που μπροστά μου λανσάρεται ως δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ίσως και Βαρουφάκη», λέει ο κ. Λοβέρδος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;