Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Ξανθός απειλεί με μήνυση την «Απογευματινή»: Αυτή η αθλιότητα δεν θα μείνει αναπάντητη

  «Προφανώς δεν είπα αυτό το πράγμα» τόνισε ο Ανδρέας Ξανθός, αναφερόμενος στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή», η οποία τού «χρεώνει» την ατάκα «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την κοινωνία», την οποία και μοστράρει φαρδιά – πλατιά στο πρωτοσέλιδο, το οποίο ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε «αθλιότητα που δεν θα μείνει έτσι».

  Μάλιστα, ο κ. Ξανθός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», προανήγγειλε προσφυγή σε ένδικα μέσα, με στόχο να απαιτήσει από την εφημερίδα να επανορθώσει αυτά τα οποία είναι σε εισαγωγικά και δεν έχουν ειπωθεί από εκείνον. Οπως διευκρίνισε, ο αρθρογράφος «παραποίησε» τα λεγόμενά του, καθώς ο ίδιος αναφερόταν στο όχι καλό αποτέλεσμα της παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ.

  Ακούστε τις δηλώσεις Ξανθού στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105.5»:

  «Απώλεια επαφής με την κοινωνία και ψυχραιμίας έχει η κυβέρνηση που επιστρατεύει τα φιλικά της μέσα και τα δημοσιογραφικά της υποστυλώματα για να αντιστρέψει τελείως την κατάσταση και να πετάξει την μπάλα στη κερκίδα», είπε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε ότι «αντί να ασχολούμαστε με τη ζοφερή πραγματικότητα του συστήματος Υγείας, ασχολούμαστε με μυθεύματα τα οποία προφανώς προσπαθούν να κάνουν έναν πολιτικό αντιπερισπασμό».

  «Το ποιος έχει επαφή με την κοινωνία θα κριθεί στις εκλογές από τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία η οποία δυσκολεύεται αφάνταστα στην καθημερινότητα της, η οποία δεν ελπίζει σε τίποτα θετικό από αυτή την κυβέρνηση η οποία απέτυχε να διαχειριστεί όλες τις μείζονες κρίσεις αυτής της περιόδου», σημείωσε επίσης.

  Καταλήγοντας, αναφέρθηκε σε «ένα αδίστακτο σύστημα εξουσίας, το οποίο υπονομεύει τη συνταγματική νομιμότητα και το κράτος δικαίου».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ