Ο Νίκος Παππάς κατέθεσε μήνυση εναντίον της γραμματέως Καλογρίτσα (pic)

Μήνυση εναντίον της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, για τα όσα ισχυρίστηκε ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, κατέθεσε ο Νίκος Παππάς, όπως είχε προαναγγείλει.

«Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της» είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες ο Νίκος Παππάς.

«Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης» είχε προσθέσει, συμπληρώνοντας ότι θα λάβουν εξώδικο «και τα μέσα ενημέρωσης που δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα. Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε».

«Φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης. Εξυπακούεται ότι θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν» είχε δηλώσει επίσης ο Νίκος Παππάς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αμερικανικά μαχητικά αποσύρονται από τη Μέση Ανατολή ενόψει πιθανών ιρανικών πληγμάτων

Αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη αποσύρονται από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ λόγω πιθανών ιρανικών χτυπημάτων. Ο Τραμπ αποφασίζει για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Όλο το ρεπορτάζ.