Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Μητσοτάκης «τελειώνει» τον Νίκο Δένδια από το υπουργείο Εξωτερικών – Σε ποιο υπουργείο τον στέλνει

  Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του κυρίου Μάξιμου στο newsbreak.gr

  Δυστυχώς ο Νίκος Δένδιας απεμπόλησε το κεκτημένο που είχε κατακτήσει με την εμφάνιση του ενώπιον του Τούρκου ομόλογου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα.

  Η ευθυγράμμιση του με την «γραμμή Μαξίμου» στα ελληνοτουρκικά, του στέρησε το ισχυρότερο έρεισμα που είχε για να παραμείνει στο υπουργείο εξωτερικών. Αυτό της καθολικής αποδοχής που είχε, κατά την τέλεση των υπουργικών καθηκόντων. Αποδοχή που υπερέβαινε κατά πολύ τους ψηφοφόρους του, βάζοντας φρένο σε κύκλους εντός του Μεγάρου Μαξίμου που επεδίωκαν διακαώς την απομάκρυνση του για να προωθηθεί η ατζέντα της «άνευ όρων προσέγγισης» με την Τουρκία. Ατζέντα η οποία προσέκρουε στην σθεναρή στάση του Νίκου Δένδια.

  Ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών μπροστά στον τούρκο ομόλογό του κατά την κοινή συνέντευξη τύπου μετά την συνάντησή τους, ανέχθηκε όλες τις προκλήσεις των προηγούμενων ωρών, ανέχθηκε ακόμα και την έκφραση Τσαβούσογλου για «διάλογο άνευ όρων», την ώρα μάλιστα που είχαμε 51 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, ρητή αναφορά σε «τουρκική μειονότητα» πράγμα που δεν είχε τολμήσει να κάνει ούτε ο Ερντογάν και την φυλάκιση Ελληνίδας μαζί με το ανήλικο παιδί της, επειδή απλώς ήταν Πόντια, από το τουρκικό κράτος!

  Άνοιξε λοιπόν ο δρόμος για την μετακίνηση του Νίκου Δένδια από το ΥΠΕΞ ως «ευδοκίμως τερματίσας», για κάποιο άλλο υπουργείο, πιθανότατα το Υπουργείο Οικονομικών. Και δεν θα τρέξει ούτε δάκρυ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ