Ο Μητσοτάκης για «μια χούφτα» ακροδεξιούς ψήφους δεν ανοίγει μέτωπο με αυτές τις αντιλήψεις στο κόμμα του

Του Βασίλη Σκουρή

Ώστε «μετάνιωσε» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την ανάρτησή του με τα ονόματα των νηπίων, ακολουθώντας τον ολισθηρό δρόμο που άνοιξε ο Ηλίας Παναγιώταρος της «Χρυσής Αυγής»;

Η απάντηση είναι απλή:

-Όσο «μετάνιωσε» και στις αρχές του χρόνου, στις 6 Ιανουαρίου, όταν έκανε ανάρτηση με ρατσιστική στοχοποίηση ανήλικων προσφυγόπουλων στο κέντρο της Αθήνας. «Τώρα επιχείρηση εγκατάστασης «ασυνόδευτων ανηλίκων» σε πολυκατοικία στα Σεπόλια. Η κα Ειδική Γραμματέας, το Υπουργείο και ο Δήμος δεν καταλαβαίνουν ότι το διαρκές ξεφόρτωμα πληθυσμών στο υπερβεβαρημένο κέντρο της Αθήνας διαβρώνει πλέον επικίνδυνα την κοινωνική συνοχή και ειρήνη;», έγραφε χαρακτηριστικά, με φωτό πολυκατοικίας και ακάλυπτων προσώπων δυο ανηλίκων προσφυγόπουλων!

-Όσο «μετάνιωσε» και όταν «έδινε» με ανάρτησή του το όνομα ενός στελέχους του ΚΚΕ, που σε μια συμπλοκή με τα ΜΑΤ, έδωσε μια εντυπωσιακή …κλωτσιά σε έναν άνδρα των ΜΑΤ! « Ο δράστης της «εντυπωσιακής» επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται Βασίλης Πύρρος του Σ., είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ», έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας θλυελλα αντιδράσεων (το ΚΚΕ τον αποκάλεσε και τον αποκαλεί …χαφιέ!).

-Όσο «μετάνιωσε» που συντάχτηκε τον Φεβρουάριο του 2019 με χρυσαυγίτη που ζητούσε στο διαδίκτυο να χάσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ για να μπουν τα …τανκς στην ΕΡΤ! «Ψηφίστε σωστά και το΄ χουμε», ήταν το σχόλιό του!

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και σειρά άλλων περιστατικών που δείχνουν πόσο «μετανιώνει» κάθε φορά ο βουλευτής με τις ακροδεξιές συμπεριφορές! Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που εμφανίζει μια θρασύδειλη συμπεριφορά, καθώς μετά το κάθε «ανδραγάθημά» του –εν αντιθέσει με τους «χρυσαυγίτες»-ζητάει …συγγνώμη, κρύβεται για λίγο και μετά επανέρχεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Το πρόβλημα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που για μια «χούφτα ψήφους» της ακροδεξιάς, δεν ανοίγει μέτωπο με αυτές τις αντιλήψεις στο κόμμα του!

Αλήθεια, τι μεσολάβησε όταν μετά τις δηλώσεις Μπογδάνου για τα τανκς που θα πρέπει να μπουν στην ΕΡΤ η τότε εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη ανακοίνωνε πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας; Προφανώς, οι ψήφοι της ακροδεξιάς και οι πιέσεις κάποιων κύκλων εντός και εκτός πολιτικής.

Πρόβλημα είναι και η δήλωση του σεβαστού Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα, που διέγνωσε από συζήτηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πως ο βουλευτής «μετάνιωσε» -και μάλιστα …ειλικρινά! Επειδή εκτιμούμε τον Πρόεδρο της Βουλής και επειδή πιστεύουμε πως δεν είναι από αυτούς που διαβάζουν …σφραγισμένο γράμμα, πιστεύουμε πως ο θεσμικός του ρόλος δεν είναι να κλείνει τα εσωκομματικά μέτωπα του κόμματος που ανήκει!

ΥΓ1: Αν το πρόβλημα είναι ότι τα νηπιαγωγεία είναι λίγα, η λύση είναι απλή: Περισσότερα νηπιαγωγεία, με προσλήψεις νηπιαγωγών!

ΥΓ2: Οι αντιπερισπασμοί με τους Αντετοκούνμπο δείχνουν περισσότερο τη γύμνια του βασιλιά!

ΠΗΓΗieidiseis.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...