Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ο λογαριασμός Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τα δάνεια της ΝΔ, θα πληρωθεί κανονικά

  «Ο εκπρόσωπος του κόμματος που έχει χρεοκοπήσει τη χώρα, χρωστάει ως κόμμα 340 εκατ. στις τράπεζες και σήμερα συντονίζει τη λεηλασία του ελληνικού λαού είναι αστείο να μιλάει για σύγκριση οικονομικής πολιτικής», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον Γιάννη Οικονόμου.

  Παράλληλα ο Ν. Ηλιόπουλος σημειώνοντας ότι «ο κ. Οικονόμου που χωρίς ντροπή διακινεί ψευδείς ειδήσεις για την ελευθερία του Τύπου στη χώρα, είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», επισημαίνει ότι «οι πολίτες γνωρίζουν ότι το 2015-2019 το ρεύμα όχι μόνο δεν αυξήθηκε ούτε ένα ευρώ αλλά μειώθηκε και ο ΦΠΑ στον κατώτατο συντελεστή».

  Όσον αφορά στην πολιτική της κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη συντονίζει τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας και οι εκλεκτοί της παίρνουν bonus και χτίζουν παλάτια. Ο λογαριασμός Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τα δάνεια της ΝΔ, θα πληρωθεί κανονικά».

  Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη, ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το μεγάλο φαγοπότι εφορμώντας στο δημόσιο πλούτο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αρνείται να δεχτεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι η Ελλάδα διαθέτει μια ικανή και αποτελεσματική Κυβέρνηση μέσα στη χειρότερη μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο διεθνή συγκυρία».

  Καταλήγοντας μάλιστα ο Γ. Οικονόμου και μη μπορώντας να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα καταλόγισε ο Αλ. Τσίπρας στον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του επεσήμανε ότι «θα βάζαμε πολύ χαμηλά τον πήχη αν η σύγκριση γινόταν με την κυβέρνηση του, την οποία θυμούνται με αποστροφή και θυμηδία οι Έλληνες πολίτες».

  Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Οικονόμου:

  «Ο κ. Τσίπρας, έχοντας απολέσει κάθε επαφή με την κοινωνία και την πραγματικότητα και ζώντας στον δικό του κομματικό μικρόκοσμο, αρνείται να δεχτεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι η Ελλάδα διαθέτει μια ικανή και αποτελεσματική Κυβέρνηση μέσα στη χειρότερη μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο διεθνή συγκυρία.

  Μια Κυβέρνηση που στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία και τις επιχειρήσεις και προσπαθεί να αντιμετωπίζει δραστικά όλα τα μεγάλα προβλήματα. Το έκανε στη διάρκεια της πανδημίας, το κάνει και στη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης.

  Ο κ. Τσίπρας, αδυνατώντας να μιλήσει επί της ουσίας για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, άρχισε πάλι τις προσφιλείς του θεωρητικολογίες και τα Tsipronomics. Είναι ένας πολιτικός που επί 15 χρόνια που είναι αρχηγός, το μόνο που έχει προσφέρει είναι ψέματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

  ΥΓ. Θα βάζαμε πολύ χαμηλά τον πήχη αν η σύγκριση γινόταν με την Κυβέρνηση του, την οποία θυμούνται με αποστροφή και θυμηδία οι Έλληνες πολίτες».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ