Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ο Λοβέρδος δίπλα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη ΝΔ: Ψηφίζει τον νέο Ποινικό Κώδικα κόντρα στο ΚΙΝΑΛ

  Λίγες εβδομάδες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι και να διαφοροποιηθεί από την κεντρική γραμμή του κόμματος και μάλιστα για τον νέο Ποινικό Κώδικα.

  Με μια εμφάνιση από το βήμα της Βουλής, ξεκαθάρισε ότι θα πει «ναι» επί της αρχής και στις περισσότερες διατάξεις του νομοσχεδίου Τσιάρα – ενώ το κόμμα του δηλώνει «παρών» – επιβεβαιώνοντας ότι από τους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

  «Απαλλαγμένος πλέον στο να υπακούω στους κομματικούς συσχετισμούς θα δώσω απολύτως το δικό μου στοιχείο της πολιτικής μου ταυτότητας ως ελεύθερος άνθρωπος και μέλος του κοινοβουλίου» είπε. «Θα πράξω σύμφωνα με την συνείδηση μου χωρίς φόβο και πάθος καθώς τίποτα δεν με δεσμεύει και σας λέω ότι παρά του ότι διαφωνώ σε ορισμένα ζητήματα ψηφίζω ναι επί της αρχής και των περισσοτέρων άρθρων», συμπλήρωσε.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ