Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται και ανιστόρητος και πανικόβλητος

  Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωσή του τονίζει πώς «Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται και ανιστόρητος και πανικόβλητος».

  Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος, «ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, 21 Απριλίου, διέπραξε ένα διπλό ατόπημα. Στο μήνυμα του για τη δικτατορία του 1967 απέφυγε να κατονομάσει τη στρατιωτική χούντα και παρουσίασε ως σύγχρονο εκφραστή της απειλής προς τη δημοκρατία τον ‘λαϊκισμό’».

  «Είναι προφανές ότι η επιλογή του να στεγάσει την άκρα δεξιά στη Νέα Δημοκρατία και η φθορά της κυβέρνησης του τον οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς», υπογραμμίζει.

  «Τη Δημοκρατία μας την απειλεί ο νεοφασισμός κάθε μορφής, η ιστορική αμνησία και οι αντικοινωνικές πολιτικές που καταστρατηγούν το δικαίωμα των πολιτών σε ασφάλεια, ελευθερία και ευημερία», καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ